Hoe verbetert u uw cyberweerbaarheid?

Naarmate aanvallen toenemen en geavanceerder worden, moeten organisaties hun vermogen om zich voor te bereiden, te reageren en te herstellen voortdurend verbeteren en tegelijkertijd de bedrijfscontinuïteit waarborgen. De overstap van een reactieve naar een proactieve strategie vermindert de tijd dat u buiten bedrijf bent, de kosten die gepaard gaan met beveiligingstests en incident response, en stelt u in staat uw kostbare tijd en energie in uw kernactiviteiten te steken.

We helpen u digitale transformatie te omarmen door middel van veilige infrastructuur en proactieve planning.

Uw uitdaging

Een gebrek aan interne expertise kan ervoor zorgen dat u geen plan kunt opstellen met duidelijke mijlpalen en resultaten met betrekking tot mensen, processen en systemen. Uw behoefte om digitale transformatie veilig te omarmen vraagt u misschien:

  • Hoe gaan we van reactieve naar proactieve weerbaarheid?
  • Wat moeten we doen om inzicht te krijgen in onze weerbaarheid?
  • Hoe ontwikkelen we een diepgaande beveiligingsstrategie?
  • Wat is de beste manier om ROI te meten?

Hoe we kunnen helpen

Power-Hosting biedt uw team de begeleiding, processen en technologie die u nodig heeft om vol vertrouwen digitale transformatie te omarmen. Onze cyberresilience-services helpen de continuïteit van de activiteiten te verzekeren in het geval van een cyberincident of het falen van een externe leverancier, waardoor de downtime als gevolg van zowel interne als externe beveiligingsbedreigingen wordt verminderd.

Als uw partner zorgen we voor weerbaarheid door ontwerp, door de systemen en processen te leveren om een zelfvoorzienend, continu verbeteringsprogramma mogelijk te maken.

Onze oplossingen